Choirs for Ecocide Law Jyväskylän yliopiston Juhlasalissa 15.4 klo.16 Live-maalaus Mika Pekkanen, Asta Huutonen ja Samuel Käyhkö

Konsertti ja paneelikeskustelu tietoisuuden lisäämiseksi luonnontuhontalaista.

Choirs for Ecocide- konsertti Jyväskylässä on kansainvälisen työryhmän tuottaman kuorokonseptin maailmanensi-ilta. Konsertissa esiintyvät Harjun laulu, Happy Voices Päikkärit, Happy Voices Lapset sekä Lauluyhtye Aves, joita johtaa Kirsi Kaunismäki-Suhonen. Mukana myös Trio Ohoi.

Kuvataiteilija Asta Huutonen, Samuel Käyhkö ja Mika Pekkanen maalaavat konsertin livenä. Taideteokset huutokaupataan illan päättyessä. Konsertin tuotot lahjoitetaan Stop Ecocide International – järjestölle.

Paneelissa mukana europarlamentikko Mauri Pekkarinen ja suurlähettiläs emeritus Mikko Pyhälä. Paneelia johtaa Jyväskylän yliopiston luonnonsuojelubiologi Panu Halme

0
    0
    Ostoskori
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan